header achtergrond

Rijschool Nieuw-Lekkerland

Rijschool Nieuw-Lekkerland; Verkeersschool Taraki & de Groot dé betere rijschool in de omgeving. 

Zoek je een betrouwbare rijschool in Nieuw-Lekkerland? Dan is Verkeersschool Taraki & de Groot de juiste rijschool om je rijbewijs te halen. Met toegankelijke tarieven, kun je voor een betaalbare prijs je rijbewijs halen. Bovendien zijn de rijlessen van hoge kwaliteit en hebben de instructeurs van de rijschool ruime ervaring. Wij zorgen ervoor dat je slaagt en je na het behalen van je rijbewijs veilig de weg op kunt!

Waarom Verkeersschool Taraki & de Groot?

In je zoektocht naar een betrouwbare rijschool, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten tijden de rijlessen. Verkeersschool Taraki & de Groot biedt je onder andere:

  • Hoge kwaliteit rijlessen in Nieuw-Lekkerland en omliggende dorpen en steden
  • Rijden met betrouwbare auto’s
  • Geen wachttijd, dus direct beginnen met je eerste rijles
  • Ervaren en gecertificeerde rijles intructeurs
  • Examengarantie
  • Vaste instructeur
  • Toegankelijke tarieven

Ervaren rijles instructeurs

Bij Verkeersschool Taraki & de Groot gevestigd in Nieuw-Lekkerland, krijgt u les van twee ervaren instructeurs. De instructeurs hebben in de loop der jaren vele deelnemers succesvol geholpen bij het halen van hun rijbewijs. De gecertificeerde rij instructeurs volgen regelmatig scholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetten en regels. Op die manier kunnen ze zich ook bij jouw rijlessen volledig inzetten om je zo snel mogelijk te laten slagen en belangrijker nog, om je veilig te laten rijden.

Doelgericht

Als je begint met rijlessen dan heb je als doel om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Logisch en wij willen dat ook graag! Wij geven je na de eerste les dan ook graag een passend advies over welk pakket het beste bij jou past. Wanneer het tijdens het rijlessen nodig blijkt dat het pakket toch niet bij je aansluit, dan kunnen we dit tijdens de samenwerking nog veranderen. Omdat je een persoonlijke instructeur hebt, Op die manier kan je zo snel mogelijk naar je examen toewerken en heb je de grootste kans op slagen!

Bekijk alvast de tarieven van Verkeersschool Taraki & de Groot uit Nieuw-Lekkerland

Betrouwbare auto’s

Bij Verkeersschool Taraki & de Groot hebben we de beschikking over goed onderhouden auto’s. Op dit moment bestaat het wagenpark uit een Ford Fiesta en een Peugeot 208. Twee fijne auto’s om kennis te maken met de wegen in dorpen als Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam, maar ook om de stedelijke wegen in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel mee te bezoeken.

Vrijblijvend contact

Ben je geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van rijlessen bij Verkeersschool Taraki & de Groot? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder. Bovendien ben je welkom om een keer kennis te maken met onze leswijze door een gratis proefles bij ons te doen!

Les auto's Rijschool Nieuw-Lekkerland

Wij hopen op onze website genoeg informatie te bieden om al je vragen te beantwoorden, heb je toch nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Rijschool Nieuw-Lekkerland? Verkeersschool Taraki & de Groot is hét adres bij jou in de buurt.

 

Ik wil een gratis rijles!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees hier de voorwaarden