header achtergrond

Rijschool Dordrecht

Rijschool Dordrecht, dé betere rijschool bij jou in de omgeving. 

Ben jij op zoek naar een rijschool in Dordrecht of omstreken met een hoge slagingsgarantie? Verkeersschool Taraki & de Groot doet er alles aan om jouw weg naar het rijbewijs zo prettig en kort mogelijk te laten verlopen! Je kunt bij onze rijschool terecht voor autorijlessen (categorie B) in o.a. Dordrecht en omstreken.

Wij rijden uitsluitend met recente, rookvrije en milieu vriendelijke  auto’s en geven les in o.a.: Dordrecht, Rotterdam, Nieuw-Lekkerland, Krimpen aan den IJssel en in de nabije omgeving van deze plaatsen.

Voor het gemak hebben wij een aantal rijles pakketten samengesteld en overzichtelijk weergegeven op onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om je pakket zelf samen te stellen door middel van losse lessen en examens. Op onze tarieven pagina vind je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende scherpe tarieven.

Het doel van onze rijschool is om voor elk budget een gedegen rij opleiding te bieden daarom zijn er regelmatig acties! Voor de acties kun je op onze nieuws pagina kijken of op onze facebook pagina. Wij hopen op onze website genoeg informatie te bieden om al uw vragen te beantwoorden, heb je toch nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Rijschool Dordrecht? Verkeersschool Taraki & de Groot is hét adres bij jou in de buurt.

les auto's rijschool Dordrecht

Ik wil een gratis rijles!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees hier de voorwaarden