header achtergrond

Voorjaarsactie, opnieuw mogelijkheid tot EXTRA GRATIS lessen!

Wegens groot succes van onze vorige actie herhalen wij de vorige actie als voorjaarsactie, wij hebben de actie alleen in een nieuw jasje gestoken!

Wij willen die gene die een pakket bij ons kopen opnieuw graag belonen met extra GRATIS lessen. Door de extra gratis lessen kunt u bijvoorbeeld een kleiner pakket kopen en toch een zelfde aantal lessen hebben, waardoor u dus voordeliger uit bent! Als u er niet voor kiest om een kleiner pakket te nemen en de extra gratis lessen dus echt als extra ziet, verhoogt u de kans om in 1 keer te slagen, u hebt namelijk meer rijervaring door het meerdere aantal uren dat u gereden hebt! Beide opties zijn dus zeer aantrekkelijke keuze’s!

De onderstaande flyer wordt in grote delen van Nieuw-Lekkerland en Krimpen a/d IJssel bezorgd, mocht u niet in deze gebieden wonen of mocht u de flyer niet hebben ontvangen kunt u ons altijd mailen of bellen en wordt er alsnog een flyer bij u bezorgd. Ook kunt u ervoor kiezen om gelijk een  geheel vrijblijvende proefles aan te vragen, dan kunt u al uw eventuele vragen aan ons persoonlijk stellen en met ons en de auto kennis maken!

Wilt u meer informatie over onze rijschool kijkt u rustig verder op onze website, voor meer info over onze prijzen kunt op onze tarieven pagina alles vinden!

Als u van plan bent om wel uw rijbewijs te gaan halen maar is dit niet het juiste moment? Like dan onze Facebook pagina, dan wordt u op de hoogte gehouden van al onze toekomstige acties!

U bent  bij ons van harte welkom , graag tot ziens!

flyer, voorjaarsactievoorkant flyer voorjaarsactieprijzen flyer voorjaarsactie

 

Klik op de foto voor duidelijker beeld!!

 

 

Ik wil een gratis rijles!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees hier de voorwaarden