header achtergrond

Verkeersschool-tdg.nl in de krant!

 

Wij danken Klaroen.nl nogmaals hartelijk voor het leuke artikel dat zij geplaatst hebben over onze rijschool verkeersschool-tdg.nl eerder dit jaar!

Ervaring en jong talent in één rijschool zo luidt de kop boven het artikel. Bij deze de link voor alle geïnteresseerden die het artikel niet in de krant gezien hebben maar het wel alsnog willen lezen. http://www.hetkontakt.nl/klaroen/nieuws/ervaring-en-jong-talent-in-n-rijschool

verkeersschool-tdg.nl artikel

verkeersschool-tdg.nl kranten

verkeersschool-tdg.nl instructeuren

Dankzij de journalist van Klaroen.nl die tegelijkertijd fotograaf is hebben we gelijk een mooie foto erbij van ons en 1 van onze les auto’s.

Ben je geïnteresseerd in onze rijschool en wil je meer zien van de les auto’s en de personen achter dit bedrijf, meld je dan aan voor een geheel vrijblijvende proefles. Tijdens de proefles leer je 1 van ons kennen en leer je de eerste beginselen van het auto rijden. Aan het einde van een proefles krijg je altijd een helder advies over hoe snel jij je rijbewijs B kunt behalen. We heten je alvast van harte welkom in 1 van onze les auto’s en we hopen tot ziens!

 

 

 

 

Ik wil een gratis rijles!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees hier de voorwaarden