header achtergrond

Examengarantie

Kwaliteit staat bij Verkeersschool TDG hoog in het vaandel. Deze kwaliteit komt naar voren in de leswijze die onze instructeurs gebruiken, maar ook in het hoge slagingspercentage dat we hebben bij onze examens. Dankzij dit hoge slagingspercentage kunnen we binnen veel pakketten examengarantie geven. Dit houdt in dat je een gratis her-examen krijgt wanneer het niet lukt om in het eerste examen direct je rijbewijs te halen.

Wanneer krijg je een gratis her-examen bij Verkeersschool Taraki & De Groot?

Bij Verkeersschool Taraki & De Groot heb je recht op een her-examen op onze kosten wanneer je een pakket volgt van 40 lessen of meer. Binnen die 40 lessen is het onze taak om je wegwijs te maken op de snelweg, provinciale wegen, dorpskernen en steden. Bovendien behandelen we tijdens de rijlessen alle denkbare situaties op de wegen. Dankzij deze rijlessen heb je vervolgens genoeg bagage om een rij examen bij het CBR af te leggen en je rijbewijs te halen.

Toch kan het natuurlijk gebeuren dat je door uiteenlopende omstandigheden toch niet in een keer je rijbewijs haalt. In dat soort gevallen is het fijn als je een rijschool hebt die examengarantie biedt. Zo biedt Verkeersschool Taraki & De Groot voor iedereen die een pakket van 40 lessen of meer heeft afgenomen een gratis her-examen. Hierbij maakt het niet uit of we vooral hebben gereden in een grote stad als Rotterdam, een middelgrote stad als Krimpen aan den IJssel of juist veel in dorpen zoals Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam.

Voorwaarde bij het afleggen van het gratis her-examen is overigens wel dat je nog minimaal acht lesuren afneemt om je fouten te verbeteren. In deze acht lesuren nemen we de belangrijkste eisen van het CBR nog eens door zodat je duidelijk weet wat er van je verwacht wordt tijdens het examen. De examengarantie bij Verkeersschool Taraki & De Groot geldt alleen voor het eerste her-examen.

Ik wil een gratis rijles!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees hier de voorwaarden